LUX betoncserép

270 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Lux cserepeket a Leiernél két réteggel vonjuk be, az alapréteg biztosítja a tapadást, valamint az egyenletes felületet a második, speciálisan magas fényű rétegnek. A két réteg együtt teszi különösen ellenállóvá és tartóssá a Lux betoncserepeket, a többrétegű bevonatrendszernek hála nemcsak tartós, hanem könnyen kezelhető és roppant fényes betoncserepeket kapunk.

Prémium kategóriás, magasfényű cserepeink változatos szín- és formavilággal teszik egyedi stílusúvá a megépített tetőt. A Lux betoncserepek nemcsak felületi kezelést kapnak, a tartós színért a gyártás szinte valamennyi fázisában teszünk, a betoncserepet már anyagában is színezzük.

Betoncserepeink prémium minőségű építőanyagok, amelyeket magas szakértelem mellett, természetes alapanyagokból hozunk létre. Értékálló cserepek létrehozása a célunk, erre természetesen a gyártási folyamat valamennyi szakaszában kínosan ügyelünk. A környezetvédelemre is odafigyelünk a betoncserepek előállítása során, a modern technológiának köszönhetően a gyártás energiaigénye kicsi, a folyamat zárt.

Szerkezeti sajátosságai miatt minden Leier betoncserép rendkívül magas szilárdsággal rendelkezik, ennek köszönhetően nem vetemednek az idők folyamán. Nedvességet szinte egyáltalán nem vesz fel, és a téli hidegben sem károsodik, tekintve, hogy fagyálló termékünkről van szó. Jöhet szélvihar, vagy nagy havazás, a méretpontos, tökéletesen illeszkedő elemeknek hála, az elemek még kritikus körülmények között is biztosan a helyükön maradnak.

Terméknév LUX alapcserép LUX szegélycserép LUX
szellőzőcserép
LUX kúpcserép LUX kezdő kúpcserép LUX hármas elosztó kúpcserép
Megjelenés Lux alapcserép Lux szegélycserép Lux szellőzőcserép  Lux kúpcserép Lux kezdő kúpcserép Lux hármas elosztó kúpcserép
Méret (cm) 33×42 33×42 33×42 42x26x10 43x24x10
db 10 (/m2) 3,0 (/fm) 1,6 (/10 m2) 2,7 (/fm) 1,0 (/élgerinc) 1,0 (/kontycsúcs)
kg/db 4,6 6,7 7,0 4,4 5,4 6,0
raklap EUR EUR EUR EUR EUR EUR
db/raklap 240 32 28 105 50 36

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Szín

bronz, barna